25 januari 2022

Lieverd, kies jij er maar één ..

Een verhaal van ontstressen vanuit onze Bed & Breakfast.

.. op slechts een paar honderd meter van onze Bed & Breakfast bevindt zich het plaatselijke bakkertje.

De gasten van onze B&B hebben het plaatselijke bakkertje vaak al op de eerste dag gevonden. Rustig wandelend richting dit bakkertje ervaren ze de gastvrijheid die hier zo kenmerkend is.

Wat is er mooier om tijdens het wandelen begroet te worden door ons, de medebewoners van onze straat en uiteindelijk de glimlach in ontvangst te mogen nemen van de medewerkers in de bakkerij.

En dan komt het, je stapt het winkeltje binnen zonder eigenlijk nagedacht te hebben wat je wil hebben en je wordt spontaan overvallen door een gevoel van keuzestress. Zal je nu gaan voor het verse brood, de croissants die je doen denken aan je laatste vakantie in Zuid-Frankrijk of kies je toch voor het zelfgemaakte gebak?

Maar omdat je geniet van de rust tijdens je verblijf in de B&B maak je het jezelf niet moeilijk en begin je spontaan de lekkerste dingen aan te wijzen.

Vol liefde en zorg wordt je keuze ingepakt en vertrek je met een vakantiegevoel terug naar de B&B. Een afstand van een paar honderd meter wordt relaxt wandelend afgelegd en bij binnenkomst in je B&B verblijf kijk je je partner aan en open je het gebaksdoosje en zegt: “Lieverd, kies jij er maar één .. ik kon niet kiezen”.

Kom genieten van de rust en de prachtige natuur rondom onze ruime Bed & Breakfast in Rhenen en misschien wijst u binnenkort al naar de lekkerste dingen bij het lokale bakkertje.

Bekijk hier de beschikbaarheid en maak vandaag nog uw reservering voor uw bezoek aan onze ruime Bed & Breakfast Dijk26 Rhenen in 2022.